CONCEPT

OVER PIRAPUNTA 

Pirapunta is een atelierwinkeltje in Kasterlee met (gepersonaliseerde) unieke cadeau’s voor jong en oud. Sinds kort ook met een eigen webshop! 

Pirapunta staat voor Pien RAeymaekers pesPUNTA. Pespunta(e)r betekent trouwens naaien/stikken in het Spaans.

Het begon met een zelfcursus en bijhorende naaimachine in 2010. Dit groeide uit tot een hobby en in 2015 tot een bijberoep. Ondertussen is het uitgegroeid tot een webshop en atelier/winkeltje te Isschot waar je op afspraak kan langskomen. Ik werk hiernaast nog deeltijds bij thuiszorg Kempen als verantwoordelijke van de gezinszorg in Olen. De perfecte afwisseling. Om de combinatie met mijn gezin en beide jobs haalbaar te houden heb ik geen vaste openingsuren.

 

Ik zoek of maak zelf unieke stofjes, knip ze met de hand en naai zo een geschenk op maat in elkaar. Telkens met veel liefde en oog voor detail. Daarnaast personaliseer ik cadeaus voor een speciale gelegenheid zoals een geboorte, verjaardag, moederdag/vaderdag, einde schooljaar… 

 

 Je cadeau personaliseren? Kan uiteraard! Enkel de naam, een afbeelding, het volledige geboortekaartje of eigen ontwerp, zowat alles kan.

En naast de verschillende stoffen cadeautjes heb ik nog heel wat andere originele en duurzame geschenken.

De producten worden zorgvuldig uitgezocht bij andere kleine ondernemingen. Ook hier is personaliseren mogelijk.

Bij elk product vind je meerdere opties om het volledig naar jou zin te maken. Je kunt een heleboel producten met elkaar combineren en zo een cadeaupakket of geboortelijst samenstellen voor jouw budget. Om het kiezen wat te vergemakkelijken kan je op afspraak langskomen in ons atelier/winkeltje.

 

Bestellen kan je eenvoudig via de webshop, of kom op afspraak langs bij Pirapunta.

Een product dat voorradig is, wordt binnen de 3 dagen verstuurd. Een product dat semi gepersonaliseerd moet worden, binnen de 10 dagen. Een volledig gepersonaliseerd product heeft een levertijd van 5 tot 8 weken.

De verzendkost komt op €8,5. Vanaf €100 wordt je pakket GRATIS verzonden. 

.

Interesse in doopsuiker? vraag naar de bulk prijzen. 

 

Toch nog geen antwoord gevonden op deze website? 

kijk zeker bij de veel gestelde vragen of contacteer ons